Productspecificatie

Productnaam
halfom vlaai kers/abrikozen
Productinformatie
Onze Limburgse halfom vlaai wordt gemaakt van gistdeeg en gevuld met abrikozen en kersen. De vlaai wordt afgewerkt met een raster en wordt voor het bakken voorzien van suiker.
Afbeelding
Ingredienten
abrikozenpulp, suiker, kersen, TARWEbloem, water, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), glucosestroop, bakkerszout, gist, Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos, palm), EIgeel (gedroogd), Emulgator(E482, E322(SOJA), E471, E472e), lactose(MELK), TARWEgluten, aardappelzetmeel, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), kwarkpoeder (magere)(MELK), Rijsmiddel(E450, E500), specerijen, specerijenextract, TARWEmoutmeel, TARWEvezel, vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Ei, Melk, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 918 KJ
Energie KCal 219.26 KCal
Eiwit 2.8 g    
Koolhydraten 44 g    
   - Suikers 25 g    
Vetten 3.2 g    
   - Verzadigd 1.7 g    
Voedingsvezels 1 g    
Zout 0.49 g