Productspecificatie

Productnaam
kersen vlaai
Productinformatie
Onze Limburgse kersen vlaai wordt gemaakt van gistdeeg en gevuld met kersen. De vlaai wordt afgewerkt met een raster en wordt voor het bakken voorzien van suiker.
Afbeelding
Ingredienten
kersen, water, suiker, TARWEbloem, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), glucosestroop, bakkerszout, gist, Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos, palm), EIgeel (gedroogd), Emulgator(E482, E322(SOJA), E471, E472e), lactose(MELK), TARWEgluten, aardappelzetmeel, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), kwarkpoeder (magere)(MELK), Rijsmiddel(E450, E500), specerijen, specerijenextract, TARWEmoutmeel, TARWEvezel, vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Ei, Melk, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 843 KJ
Energie KCal 201.35 KCal
Eiwit 2.8 g    
Koolhydraten 40 g    
   - Suikers 26 g    
Vetten 3 g    
   - Verzadigd 1.6 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.45 g