Productspecificatie

Productnaam
kersen bavarois vlaai
Productinformatie
De kersen bavarois vlaai wordt gemaakt op een harde wener bodem met een vulling van creme suisse en kersen bavarois. De vlaai wordt afgewerkt met slagroom chocolade.
Afbeelding
Ingredienten
kersen, water, suiker, room(MELK), TARWEbloem, gelatine, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), glucosestroop, glucosestroop (gedroogd), aardbeienpuree, kersenpuree, bakkerszout, gist, Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos, palm), EIgeel (gedroogd), glucose-fructosestroop, Emulgator(E482, E322(SOJA), E471, E472e), lactose(MELK), Natuurlijk Aroma(kers), rode bietenextract, TARWEgluten, Voedingszuur(E330), aardappelzetmeel, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), kwarkpoeder (magere)(MELK), Rijsmiddel(E450, E500), specerijen, specerijenextract, Stabilisator(E407, E452), TARWEmoutmeel, TARWEvezel, Verdikkingsmiddel(E440), vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330, E332, E341)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Ei, Melk, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 861 KJ
Energie KCal 205.65 KCal
Eiwit 2.5 g    
Koolhydraten 33 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 7 g    
   - Verzadigd 4.7 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.31 g