Productspecificatie

Productnaam
ski vlaai kersen
Productinformatie
De ski kersen vlaai wordt gemaakt op een gesuikerde korstbodem, met een vulling van creme suisse, slagroom en kersen. De vlaai wordt afgewerkt met gebrand schuim.
Afbeelding
Ingredienten
MELK (magere), kersen, suiker, water, room(MELK), EI-EIwit (gedroogd), TARWEbloem, roomboter(MELK), Plantaardig Vet(palm, kokos), Plantaardige Olie(raapzaad), gelatine, Verdikkingsmiddel(E412, E401), Aroma(aroma), cacaopoeder (magere), Emulgator(E471), Kleurstof(E160f), Stabilisator(E339, E407, E500), Voedingszuur(E322(SOJA)), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330)
Allergenen
Melk, Ei, Gluten, Soja, Tarwe
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1075 KJ
Energie KCal 256.76 KCal
Eiwit 3.8 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 14 g    
   - Verzadigd 10 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.27 g