Productspecificatie

Productnaam
abrikozen slagroom vlaai
Productinformatie
Onze Limburgse abrikozen vlaai wordt gemaakt van gistdeeg en gevuld met abrikozen. De vlaai wordt afgewerkt met een raster en opgespoten met slagroom.
Afbeelding
Ingredienten
abrikozenpulp, room(MELK), suiker, TARWEbloem, water, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), glucosestroop, bakkerszout, gist, Plantaardige Olie(raapzaad), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos, palm), EIgeel (gedroogd), Emulgator(E482, E322(SOJA), E471, E472e), lactose(MELK), TARWEgluten, aardappelzetmeel, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), kwarkpoeder (magere)(MELK), Rijsmiddel(E450, E500), specerijen, specerijenextract, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, TARWEvezel, vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Ei, Melk, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1034 KJ
Energie KCal 246.97 KCal
Eiwit 2.3 g    
Koolhydraten 36 g    
   - Suikers 20 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 7.1 g    
Voedingsvezels 1 g    
Zout 0.35 g