Productspecificatie

Productnaam
kersen slagroom vlaai
Productinformatie
Onze Limburgse kersen vlaai wordt gemaakt van gistdeeg en gevuld met kersen. De vlaai wordt afgewerkt met een raster en opgespoten met slagroom.
Afbeelding
Ingredienten
kersen, room(MELK), water, suiker, TARWEbloem, Gemodificeerd Zetmeel(E1422), Plantaardig Vet(palm), glucosestroop, bakkerszout, Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, kokos, palm), gist, Plantaardige Olie(raapzaad), EIgeel (gedroogd), Emulgator(E482, E322(SOJA), E471, E472e), lactose(MELK), TARWEgluten, aardappelzetmeel, Antiklontermiddel(E535), Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), dextrose, enzymen(TARWE), kaliumjodide, Kleurstof(E160a), kwarkpoeder (magere)(MELK), Rijsmiddel(E450, E500), specerijen, specerijenextract, Stabilisator(E407), TARWEmoutmeel, TARWEvezel, vitamine A, vitamine D3 (cholecalciferol), weipoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E270, E330)
Allergenen
Gluten, Tarwe, Ei, Melk, Soja
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 4 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 994 KJ
Energie KCal 237.41 KCal
Eiwit 2.6 g    
Koolhydraten 34 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 10 g    
   - Verzadigd 6.8 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0.36 g